tisdag 22 februari 2011

Sitta själv

Tim har blivit jätte duktig på att sitta själv på kort tid, han behöver stöd runt omkring för han faller. Men han kan sitta en bra stund och leka med leksaker. Så kommer lite bilder på hans sittkarriär. På första bilden ser ni att babygymmet är bra att hålla sig i. Sedan på en bild lite längre ner är han trött när han sitter i soffan så då la han sig ner en stund.

Sedan är det som alltid; vad ska man ha leksaker till när det finns papper??

Tim har även börjat ge ifrån sig nya ljud, börjar likna ord mer och mer känns det som. Just nu säger han nåt som kan låta som mamma och pappa, typ mamama och papapa (eller nåt, det är svårt att skriva vad han säger). 

Nehe det är jobbigt att träna på att sitta; nu ramla han och slog hakan i babygymmet. Då blev han lite ledsen. Igår tyckte han det var jobbigt att sitta för då började han gråta helt annorlunda mot förut, det var gråt som talade om att han ville ha närhet. Så en stund i knät sen gick det bra att sitta igen.

Roligt att det händer lite positivt i dessa förkylningstider; jag mår inte bättre men försöker vila och sova så mycket som möjligt för att det ska bli bättre och jag ska orka med Tim. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar