söndag 27 februari 2011

7 månader

Idag blir killen 7 månader och jag säger igen... vart tar tiden vägen?
Det är så himla roligt att se Tim utvecklas och hur mycket det är som dem ska lära sig. Tänk bara vad jobbigt det är för deras rygg att sitta upp. Och så åker kroppen framåt och då måste man komma på hur man ska klara av att få upp den igen. Det är mycket träning för dem små, så förstår om dem är trötta ibland. 


Tim har blivit mycket duktig på att sitta upp själv utan stöd på jätte kort tid. Eller vi har tränat men då har han inte kunnat balansera kroppen. Och så för ett tag sedan när jag satt honom ner så klarade han av att balansera bra. Men vi måste ha skydd omkring honom med kuddar för rätt som det är faller han bakåt eller åt sidan. 

Han gör mycket ljud också och det är så roligt att bara lyssna på honom. Ibland låter det som han försöker säga mamma och pappa. Det liknar ord mer och mer när han låter, men han är nog inte medveten ännu om detta utan bara att det kommer ljud. 

Några tänder har ännu inte kommit och ligga på mage är inte roligt. Men jag har insett att jag inte ska stressa honom utan det kommer. 

Nu lite bilder på vår stora pojke... =) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar