onsdag 9 februari 2011

Onsdag

Oj vad veckorna går, det är redan onsdag, så snart är denna vecka också slut. Imorrn åker Pelle och lite grabbar till svenska rallyt, så Tim och jag får klara oss själva till på söndag kväll, men det ska nog gå bra. Ska åka en sväng till Linköping på lördag och fika och umgås med Emmelie.

Idag har vi varit på babysång, mycket mysigt även idag. Roligt att träffa andra mammor och få se Tims reaktion när det är massor av barn runt omkring. Var duktig även idag och parkerade bilen hos mamma och gick dit. Sedan gick mamma och jag till hennes väninna och valde garn till Tims raggsockor som mamma ska sticka. Beställde även en annan sak utav henne.. =) När vi hade varit där gick vi till Ica och hämtade ut ett paket som innehöll detta;

Han kommer att bli så söt vår kille när han har detta på sig. Var bara tvungen att köpa det då det var bubblor på... =) Men fick ingen glad kille på bilden då han var trött när jag tog kortet och tyckte nog mest mamma var jobbig som tog på kläder. Några minuter senare såg han ut såhär i soffan:


Tim har även kommit på nu att man kan sträcka sig efter allt och att det är roligare att leka med det som mamma eller någon annan har. Speciellt när han ska äta så vill han ha skeden, hmm... klarar ju inte att äta själv riktigt än. Han har även kommit på att papper är roligt;
På bilden är bladet fortfarande helt, men efter ett tag var det väldigt knöligt och en sida var lös. Han är duktig den lille.. =) Men det är så underbart att se honom utvecklas hela tiden. Han har blivit väldigt duktig på att äta smörgåsrån och liknande saker, han håller i den och äter sakta och fint. Förut bröt han bara av den och blev arg. Så roligt att se när han lär sig saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar