måndag 7 februari 2011

Ja nu har Tim och jag varit på besök hos Emmelie, åkte i lördags och hem igår, så blev en kort visit, men trevligt var det.. =) Tim har tyvärr varit på lite dåligt humör, vet inte varför, men de kan inte vara på topp jämt. Väl hos Emmelie tog vi de ganska så lugnt, hade inga planer på att göra något, så vi tog promenader och bara tog det lugnt. Som ni kan se på bilderna nedan så tar Tim det ganska lugnt.. =)
 
 
Innan avresa i helgen var vi och firade Matilda som fyllt 15 år, oj vad tiden går. Men det var mycket trevligt och god mat bjöd de på. Tyvärr måste Tim nästan alltid bli lite grinig precis lagom när jag ska äta... men men det är väl så det är med barn. Pelle jobbade så det var bara jag och Tim som var där, tur att mormor var med så hon kunde avlasta mig. Sedan är det lite roligt att de har fått tre kusiner nu, så det är lite fart på kalasen. På bilden nedan kan ni se hur vi försöker få Tim att prata med en utav dem andra, men ingen av dem verkar vara direkt intresserad... *ler* På bilden under var jag tvungen att ta ett kort på vår stiliga pojke för kvällen. Men kan säga att kläderna åkte av efter någon timme för han blir så varm lilleman. Så han fick ligga i bara blöja ett bra tag innan pyjamasen åkte på. 


När vi kom hem igår så var vi bara inne och bytte kläder sen begav vi oss på 40 års kalas, men Tim tyckte inte att det var alls roligt så vi blev inte långvariga.

Idag har vi varit och hälsat på hos kompisen Hugo från föräldragruppen. Nu börjar de att upptäcka varann och så roligt att se hur de växer. Var tvungen att ta lite bilder på dem då det för första gången låg på golvet och såg varann. Något roligt för dagen var att vi hade lyckats ta på pojkarna precis likadana bodys, det är ju verkligen ett sammanträffande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar