torsdag 23 juni 2011

Busfabriken...

Ja där var vi igår med några mammor och barn... =) Mycket utflykter den här veckan men det är bara roligt. Och gäller att passa på för snart är det väl höst och jag ska börja jobba. Man kan tycka att busfabriken kanske inte är något för dem här små och det kan väl vara lite delade meningar om detta. Men de har en utsedd del där barn 1-3 år kan leka och den var helt perfekt för Tim. En enkel hinderbana som han gillade... klättra uppför en trappa, in i ett rör, krypa på nät och åka rutschkana. Sedan är det mjuka madrasser och Tim kollade in allt väldigt noga så det var ett bra ställe för honom. Fanns bollhav och det var lite sådär... han såg ut att ha lite jobbigt när han inte kunde ta sig fram. Igår var det  inte jätte mycket folk heller så det var skönt... ljudnivån var inte jätte hög som den kan vara på detta ställe.

Någon gång ibland kan det vara okej att åka hit men det får inte bli till någon vana. Det som vi blev lite irriterade på var att de äldre barnen hade inte koll på att det kunde finnas små barn. Så vi fick mest passa att de inte blev översprungna när de kröp på golvet. 

Tim har för sig en massa miner hela tiden, det är till och med så folk kommenterar att han gör så mycket miner. Jag fångade några av dem på kort så kolla nedanför hur han håller på. Men han är så söt så... =) 

3 kommentarer:

  1. Jag tyckte att Tim var ur gullig med alla söta som miner =)

    Tack för i går!!!!

    SvaraRadera
  2. Paulina: Ja han är allt lite söt när han gör dem... =)
    Tack själv för igår.

    SvaraRadera
  3. Hej
    En go o gla Midsommar till er i Mogata
    /Mats Th

    SvaraRadera