måndag 27 juni 2011

11 månader

Ja idag blir Tim 11 månader.. det har om 1 månad gått ett år sen han föddes... att tiden kan gå så fort. Men det har varit en fantastisk tid att få se honom växa. Och nu händer det verkligen mycket. Att ställa sig upp utmed möbler och väggar är mycket roligt och att få hålla någon i handen så man kan promenera lite. Räcker att hålla honom i en hand så går han framåt så snart kanske han vågar släppa. 

Han har varit lite rädd för sin gåbil... men härom kvällen gick han så kaxigt och höll enbart med en hand på handtaget.. och detta från att knappt ha vågat hålla i handtaget alls. Så nu går han med det mesta som rör sig (ni ska få se lite bilder på detta). Kryper fort gör han så kan man inte gå så tar han sig snabbt fram genom att krypa.

Pratar eller vad man ska kalla de gör han också, det kommer inga ord förutom mamma och pappa. Men han tjattrar på som bara den ibland och det är väldigt roligt att höra honom. 

Bilder på Tim idag från 11 månaders dagen... =)



3 kommentarer:

  1. Hej Tim !
    Ha den Äran på högtidsdagen ;-)
    Hoppas du blev rejält grattad.
    /Mats T

    SvaraRadera
  2. Klart han blev uppvaktad.... =) Eller inte så jätte mycket men han var nöjd ändå.

    SvaraRadera
  3. Smålands farmor2011-06-29 19:05

    Hejsan på er! Ni har det bra i värmen hoppas jag, det ser skönt ut med ett svalkande dopp. Ja nu går det som sjutton kan jag tro, både avigt och rätt ;-)Kramar till er!!!!!

    SvaraRadera