söndag 29 januari 2012

Pulkaåkning

I fredags kom Pelle hem med pulka till Tim... vi har varit lite dåliga och inte köpt någon förrän nu. Så nu hoppades vi att snön skulle stanna till i helgen så vi hann testa den och det gjorde den. Nu är det bara att hoppas att den är kvar till nästa helg oxå så vi kanske kan hinna med och åka i någon pulkabacke.. =) 

Tim tyckte det var okej att åka ute på tomten så bara hoppas att han tycker det är roligt att åka i pulkabacke oxå.

För övrigt verkar Tim tycka att det är mycket roligt att vara ute... han ville inte gå in idag när vi skulle gå in för att äta lunch och sova. Och häromdagen när vi kom hem så ville han inte heller gå in utan då skulle vi vara ute när vi kom hem. Så jag förstår att han får ny energi på förskolan när dem går ut. Personalen har sagt det att han brukar bli lite trött strax innan dem ska gå ut men sen när han kommer ut leker han för fullt. Sedan äter han och somnar i tallriken så gott som varje dag... hmm.. skulle vara roligt att se honom.

 Här är en glad kille, men stunden innan så körde jag honom så han ramlade av. Han föll med ansiktet ner i snön och fick fullt med snö i ansiktet. Men han grät en stund och jag torkade och tröstade honom, sedan var han på gång i pulkan igen. 

 Varför Tim har en vedbit med sig i pulkan så var det för att han hjälpte mig att bära ved och han skulle inte lägga dem i pannrummet utan i pulkan. 
 
 Här skulle Tim dra pulkan själv men det gick inte så bra, han ramlade hela tiden.. =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar