onsdag 19 oktober 2011

Tim

Vad roligt det är att se när Tim lär sig saker... 

Han har som sagt lärt sig att stapla ringar på den där pinnen som jag pratade om att han gjorde i lördags, och nu sätter han dit flera. Sen ibland är han så pillig... idag satt han med ringarna och stoppade dem på en lastbil och höll på med det bra länge. I lördags satte jag dit ett nalle puh mjukisdjur i facket på hans lära gå bil (jag lyfte på sitsen och satte den där). Då skulle Tim först fälla ner locket och sätta sig... kändes nog inte bra... för då lyfte han på locket och satte sig hos Nalle Puh... men även det kändes nog inte bra.. för sen tog han bort Nalle Puh och satte sig på sitsen så som man ska. Detta höll han på med en bra stund och det är så roligt att bara titta på honom i dessa stunder.

Han lär sig även lite bus... igår hittade jag honom i badrummet.. fått tag på toalettborsten och stoppat den i kattsanden och sedan i toaletten och skvätt ut massor av vatten på golvet. Hmm... dem är uppfinningsrika de små... toalettdörren brukar vara stängd men det var den visst inte vid denna stund.
 Här stoppar han ringarna på lastbilarna... flaket bara vippade hela tiden för honom så han lade dem under flaket istället. 

 En nybliven vän... denna Nalle Puh figur går han och bär på väldigt ofta när vi är hemma.

 Bäst är självklart lappen.. =)

Bus med pappa är roligt... Tim har kommit på att man kan lura med sig pappa in i sovrummet för lite bus... det är inte länge han har kopplat det.

2 kommentarer:

  1. Hej Tim !
    Puh är en bra kompis

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild på Tim o Pelle :)

    SvaraRadera